Online marketing, hirdetéskezelés szépségszalonoknak

Tudatos online marketing stratégiával segítünk, hogy a szalonod kiszámítható, folyamatosan bővülő vendégkörrel fejlődhessen.

Kiszámítható Vendégszerzés

Többszörösen bizonyított online marketing stratégiánkkal és eszközeinkkel segítünk, hogy ne kelljen a vendégszerzéssel foglalkoznod!

Mikor tudom, hogy egyáltalán szükségem van rátok/online marketingre?

1.

Ha nem foglalkoztál még online marketinggel

Kevés olyan iparág van, ahol nagyobb a verseny a vendégek megszerzéséért, mint a szépségipar.

Az ügyfélszerzés pedig egyre inkább az online világba költözik, hiszen az emberek egyre több időt töltenek az interneten.

Ma már, ha nem vagy látható online, könnyen a konkurenciád mögé kerülhetsz.

Mi segítünk, hogy a garantáltan a vendégjelöltjeid szeme elé kerülj.

 

2.

Ha foglalkoztál már online marketinggel, de valamiért nem hozta a várt az eredményeket

Ha nem működik az online marketinged, de felfedezted a fontosságát, akkor mi segítünk megtalálni a hiányzó puzzle darabkákat, és működő gépezetté formáljuk az online vendégszerzésedet.

3.

Ha működik a marketing, de még jobb eredményt szeretnél

Először is gratulálunk, ha már sikeresen alkalmazod az online marketinget a szalonod sikere érdekében. Viszont, ha szeretnéd kiszervezni, automatizálni, még több bevételhez, szabadidőhöz jutni egy profi csapat segítségével, akkor segítünk a felsorolt célokat elérni.

Mivel lesz könnyebb az életed, és sikeresebb a szalonod, ha mi csináljuk a marketinged?

1. Nagyobb, jobb minőségű vendégköröd lesz!

Olyan vendégkört segítünk kiépíteni, akik a prémium szolgáltatásaidat is igénybe fogják venni, így ugyanannyi idő alatt akár többszörös bevételre is szert tehetsz. Az automatizált rendszereink pedig segítenek, hogy a klienseid gyakrabban látogassák a szalonod.

2. Biztonságban tudhatod a szalonod vendégszerzését, és a fejlődésre koncentrálhatsz

Milyen lenne, ha nem kéne a vendégszerzéssel foglalkoznod, hanem tudnád, hogy jó kezekben van, és biztonságban van a szalonod jövője?

Bízd a profikra a marketinget, és te pedig azzal foglalkozz, amihez igazán értesz.

3. Stresszes vendég "hajkurászás" helyett arra koncentrálhatsz, amire igazán szeretnél

Olyan marketing arzenált állítunk a szalonod szolgálatába, amely folyamatosan és részben automatikusan szállítja majd neked az új vendégeket. Minden technikai dolgot elvégzünk helyetted, neked csak a vendégek kiszolgálásra kell koncentrálnod.

Viktorral való első találkozás után nem volt kérdés, ő az akit kerestem, akivel a jövőben együtt szeretnék dolgozni, aki segíteni fog nekem a későbbi üzleti tevékenységemben, amire nekem nincs időm és energiám sem, meg valljuk be, ez egy külön szakma, külön ág, bízzuk hozzá értő szakemberekre a marketinget, weboldal szerkesztését. Én őt csak ajánlani tudom és fogom is ismerettségi körben is.
Ivánkó Eliz
Sminktetováló

A marketing csomag tartalma

Az online marketing stratégia tervezése során meghatározzuk a szalonod üzenetét, és a legfontosabb csatornákat, amiket használni fogunk. Szépségiparban bizonyított megoldások, egy kézből.

A legjobban működő megoldások dióhéjban: 

Online marketing stratégia tervezés

Tervezés nélkül nincs siker. Megtervezzük, hogy milyen stratégia lesz számodra a leghatékonyabb, így elkerülhetjük a zsákutcákat.

Facebook hirdetések

A Facebook a legolcsóbb és leghatékonyabb eszköz új vendégek megszólítására, de kevesen használják jól.

Instagram hirdetések

A legvizuálisabb közösségi média platformot is a szolgáltatunkba fogadjuk, ahol rengeteg potenciális vendégedet tudsz megszólítani.

Google Ads hirdetések

Google Ads hirdetésekkel a Google kereső legtetején jelenhetsz meg! 

Email marketing

A legjobb eszközök, hogy visszajáró, lojális vendégkört tudj kialakítani. 

Speciálisan a szépségipar igényeire szabva.

Amit tapasztalni fogsz, ha velünk dolgozol...

Több időpontfoglalás

A legtöbb hazai szalon online jelenléte és a stratégia nélküli hirdetése alkalmatlan a profitábilis online vendégszerzésre. Megfelelő online jelenléttel és hirdetési stratégiával ezért könnyedén kiemelkedhetsz közülük és megtölthetjük a naptárad új vendégekkel.

Visszajáró vendégsereg

Egy sikeres szalon ismérve a sok visszajáró vendég. Viszont ehhez nem mindig elegendő a nagyon jó szolgáltatás.

Emlékeztetni kell a vendégeket, és időszakos kedvezményekkel kedveskedni kell nekik, hogy visszatérjenek a szalonba.

Stresszmentes, nyugodt munkavégzés

Milyen lenne, ha nem kéne az ügyfélszerzéssel foglalkoznod, hanem tudnád, hogy jó kezekben van, és biztonságban van a szalonod jövője?

Bízd a profikra a marketinget, és te pedig azzal foglalkozz, amiben te vagy a szakértő.

Ismerjük a szépségipar problémáit. És a megoldásokat is.

Eszközök, amiket használunk

Ahogyan mi dolgozunk

Esszenciális számunkra, hogy tőled ne időt vegyünk el, hanem pont, hogy időt adjunk vissza, hogy a hivatásoddal foglalkozhass. Ezért a közös munka sem igényel személyes kontaktot (persze nagyon szívesen találkozunk veled). Az együttműködés a gyorsaság és hatékonyság jegyében zajlik. 

Mutatjuk a lépéseket:

1

Felveszed velünk a kapcsolatot

Amint felvetted velünk a kapcsolatot, mi felkeresünk, és egy konzultáció keretében először megválaszoljuk a kérdéseidet, másodszor pedig kiderítjük, hogy milyen megoldásokat tudunk neked javasolni.

2

Megismerjük jobban a szalonod és téged

Fontos lépés, hogy megismerjük a márkád, és hogy mit reprezentálsz, mivel szigorúan odafigyelünk arra, hogy a marketingmegoldások, amiket használunk tökéletesen illeszkedjenek a szalonod igényeihez.

3

Megtervezzük az online marketing stratégiád

A saját megoldásaink és a te igényeid alapján megtervezzük az online marketing stratégiád. Ezt átbeszéljük veled, és a visszajelzéseid alapján pontosítünk, tökéletesítünk a stratégián.

4

Megkezdjük a marketing kivitelezést

A stratégia alapján megkezdjük a marketinged kivitelezését, és ha szükséges, akkor változtatunk, finomítunk az eredeti elképzeléseken.

5

Folyamatosan tesztelünk és tökéletesítünk

Természetesen folyamatosan tesztelünk, tökéletesítünk, hogy a legjobb eredményt érjük el a szalonod számára!

6

Te pedig élvezed a befektetésed gyümölcsét 🙂

Több vendég, mindez stresszmentesen – ezért a célért dolgozunk együtt, és reméljük, hogy hamarosan te is élvezheted ezt az állapotot!

Biztos vagy benne, hogy nincs több a szalonod marketingjében?

A legtöbb szépségszalon egyáltalán nem, vagy rosszul használja az online marketing adta lehetőségeket. Mi folyamatosan külföldi mentoroktól, oktatóktól tanuljuk el a legmodernebb marketing megoldásokat, és használjuk fel sikeresen a szépségiparban.

Meggyőződésünk, hogy neked is tudunk segíteni. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és derítsük ki közösen!

Kik segítenek neked?

Volt már a fogyasztó teás webshopunk, árultunk már online telefonos és kutyás kiegészítőket, építettünk már online képzési platformot az egyik legnagyobb kozmetikai láncnak Magyarországon és számos más piacba kaptunk már betekintést a munkánk során.

2019-ben az első szépségipari ügyfelünkkel való közös munka során tapasztaltuk meg, hogy az online marketing eszköztárukkal milyen jelentős eredményeket érhetünk el ebben az iparágban.

Az évek alatt sikerült kidolgoznunk és tökéletesítenünk egy olyan módszertant, amely alkalmazható minden szépségipari vállalkozásra, és amely mentén haladva minden új ügyfelünknek kiszámíthatóan tudjuk növelni a vendégkörét.

Célunk, hogy minél több hazai szalontulajdonosnak segítsünk megteremteni azt az álom munkahelyet, ahol nyugodtan, örömtelien és stresszmentesen a végezhetik a hivatásukat úgy, hogy az ügyfélszerzéssel nekik ne kelljen foglalkozniuk.

Nyerges Viktor és Ferencz Tomi

Miért minket válassz?

Szépségiparra vagyunk specializálódva

Ismerjük a szépségipar problémáit és a megoldásokat is. A legmodernebb webdizájntrendeknek megfelelően készítjük el az oldalad és a szépségiparban bizonyított legjobb marketingmegoldásokat használjuk a sikered érdekében.

Nem raboljuk az idődet, hanem eredményeket szolgáltatunk

Ügyfélközpontúak vagyunk, és imádunk időt tölteni az ügyfeleinkkel, de fontos számunkra, hogy a jó emberi kapcsolat mellett még annál is jobb eredményeket szolgáltassunk.

Sajátunkként kezeljük a vállalkozásod

Amit leteszünk az asztalra a te vállalkozásod sikeréért, azt úgy tesszük, mintha a sajátunkért tennénk. A visszajelzéseid meghallgatjuk, és az elégedettséged az igazán fontos számunkra.

Gyakori kérdések és válaszok

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi legjobb tudásunk szerint megválaszoljuk a kérdéseidet. Itt tudod felvenni velünk a kapcsolatot.
Csak vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva, és hamarosan vissza is jelzünk, és megkezdhetjük a közös munkát! 🙂 

Vedd fel velünk a kapcsolatot,

és segítünk, hogy a legtöbbet hozd ki a vállalkozásodból!