Online marketing, hirdetéskezelés szépségszalonoknak

Tudatos online marketing stratégiával segítünk, hogy a szalonod kiszámítható, folyamatosan bővülő vendégkörrel fejlődhessen.

Kiszámítható Vendégszerzés

Többszörösen bizonyított online marketing stratégiánkkal és eszközeinkkel segítünk, hogy ne kelljen a vendégszerzéssel foglalkoznod!

Mikor tudom, hogy egyáltalán szükségem van rátok/online marketingre?

1.

Ha nem foglalkoztál még online marketinggel

Kevés olyan iparág van, ahol nagyobb a verseny a vendégek megszerzéséért, mint a szépségipar.

Az ügyfélszerzés pedig egyre inkább az online világba költözik, hiszen az emberek egyre több időt töltenek az interneten.

Ma már, ha nem vagy látható online, könnyen a konkurenciád mögé kerülhetsz.

Mi segítünk, hogy a garantáltan a vendégjelöltjeid szeme elé kerülj.

 

2.

Ha foglalkoztál már online marketinggel, de valamiért nem hozta a várt az eredményeket

Ha nem működik az online marketinged, de felfedezted a fontosságát, akkor mi segítünk megtalálni a hiányzó puzzle darabkákat, és működő gépezetté formáljuk az online vendégszerzésedet.

3.

Ha működik a marketing, de még jobb eredményt szeretnél

Először is gratulálunk, ha már sikeresen alkalmazod az online marketinget a szalonod sikere érdekében. Viszont, ha szeretnéd kiszervezni, automatizálni, még több bevételhez, szabadidőhöz jutni egy profi csapat segítségével, akkor segítünk a felsorolt célokat elérni.

Mivel lesz könnyebb az életed, és sikeresebb a szalonod, ha mi csináljuk a marketinged?

1. Nagyobb, jobb minőségű vendégköröd lesz!

Olyan vendégkört segítünk kiépíteni, akik a prémium szolgáltatásaidat is igénybe fogják venni, így ugyanannyi idő alatt akár többszörös bevételre is szert tehetsz. Az automatizált rendszereink pedig segítenek, hogy a klienseid gyakrabban látogassák a szalonod.

2. Biztonságban tudhatod a szalonod vendégszerzését, és a fejlődésre koncentrálhatsz

Milyen lenne, ha nem kéne a vendégszerzéssel foglalkoznod, hanem tudnád, hogy jó kezekben van, és biztonságban van a szalonod jövője?

Bízd a profikra a marketinget, és te pedig azzal foglalkozz, amihez igazán értesz.

3. Stresszes vendég "hajkurászás" helyett arra koncentrálhatsz, amire igazán szeretnél

Olyan marketing arzenált állítunk a szalonod szolgálatába, amely folyamatosan és részben automatikusan szállítja majd neked az új vendégeket. Minden technikai dolgot elvégzünk helyetted, neked csak a vendégek kiszolgálásra kell koncentrálnod.

Viktorral való első találkozás után nem volt kérdés, ő az akit kerestem, akivel a jövőben együtt szeretnék dolgozni, aki segíteni fog nekem a későbbi üzleti tevékenységemben, amire nekem nincs időm és energiám sem, meg valljuk be, ez egy külön szakma, külön ág, bízzuk hozzá értő szakemberekre a marketinget, weboldal szerkesztését. Én őt csak ajánlani tudom és fogom is ismerettségi körben is.
Ivánkó Eliz
Sminktetováló

A marketing csomag tartalma

Az online marketing stratégia tervezése során meghatározzuk a szalonod üzenetét, és a legfontosabb csatornákat, amiket használni fogunk. Szépségiparban bizonyított megoldások, egy kézből.

A legjobban működő megoldások dióhéjban: 

Online marketing stratégia tervezés

Tervezés nélkül nincs siker. Megtervezzük, hogy milyen stratégia lesz számodra a leghatékonyabb, így elkerülhetjük a zsákutcákat.

Facebook hirdetések

A Facebook a legolcsóbb és leghatékonyabb eszköz új vendégek megszólítására, de kevesen használják jól.

Instagram hirdetések

A legvizuálisabb közösségi média platformot is a szolgáltatunkba fogadjuk, ahol rengeteg potenciális vendégedet tudsz megszólítani.

Google Ads hirdetések

Google Ads hirdetésekkel a Google kereső legtetején jelenhetsz meg! 

Email marketing

A legjobb eszközök, hogy visszajáró, lojális vendégkört tudj kialakítani. 

Speciálisan a szépségipar igényeire szabva.

Amit tapasztalni fogsz, ha velünk dolgozol...

Több időpontfoglalás

A legtöbb hazai szalon online jelenléte és a stratégia nélküli hirdetése alkalmatlan a profitábilis online vendégszerzésre. Megfelelő online jelenléttel és hirdetési stratégiával ezért könnyedén kiemelkedhetsz közülük és megtölthetjük a naptárad új vendégekkel.

Visszajáró vendégsereg

Egy sikeres szalon ismérve a sok visszajáró vendég. Viszont ehhez nem mindig elegendő a nagyon jó szolgáltatás.

Emlékeztetni kell a vendégeket, és időszakos kedvezményekkel kedveskedni kell nekik, hogy visszatérjenek a szalonba.

Stresszmentes, nyugodt munkavégzés

Milyen lenne, ha nem kéne az ügyfélszerzéssel foglalkoznod, hanem tudnád, hogy jó kezekben van, és biztonságban van a szalonod jövője?

Bízd a profikra a marketinget, és te pedig azzal foglalkozz, amiben te vagy a szakértő.

Ismerjük a szépségipar problémáit. És a megoldásokat is.

Eszközök, amiket használunk

Ahogyan mi dolgozunk

Esszenciális számunkra, hogy tőled ne időt vegyünk el, hanem pont, hogy időt adjunk vissza, hogy a hivatásoddal foglalkozhass. Ezért a közös munka sem igényel személyes kontaktot (persze nagyon szívesen találkozunk veled). Az együttműködés a gyorsaság és hatékonyság jegyében zajlik. 

Mutatjuk a lépéseket:

1

Felveszed velünk a kapcsolatot

Amint felvetted velünk a kapcsolatot, mi felkeresünk, és egy konzultáció keretében először megválaszoljuk a kérdéseidet, másodszor pedig kiderítjük, hogy milyen megoldásokat tudunk neked javasolni.

2

Megismerjük jobban a szalonod és téged

Fontos lépés, hogy megismerjük a márkád, és hogy mit reprezentálsz, mivel szigorúan odafigyelünk arra, hogy a marketingmegoldások, amiket használunk tökéletesen illeszkedjenek a szalonod igényeihez.

3

Megtervezzük az online marketing stratégiád

A saját megoldásaink és a te igényeid alapján megtervezzük az online marketing stratégiád. Ezt átbeszéljük veled, és a visszajelzéseid alapján pontosítünk, tökéletesítünk a stratégián.

4

Megkezdjük a marketing kivitelezést

A stratégia alapján megkezdjük a marketinged kivitelezését, és ha szükséges, akkor változtatunk, finomítunk az eredeti elképzeléseken.

5

Folyamatosan tesztelünk és tökéletesítünk

Természetesen folyamatosan tesztelünk, tökéletesítünk, hogy a legjobb eredményt érjük el a szalonod számára!

6

Te pedig élvezed a befektetésed gyümölcsét 🙂

Több vendég, mindez stresszmentesen – ezért a célért dolgozunk együtt, és reméljük, hogy hamarosan te is élvezheted ezt az állapotot!

Biztos vagy benne, hogy nincs több a szalonod marketingjében?

A legtöbb szépségszalon egyáltalán nem, vagy rosszul használja az online marketing adta lehetőségeket. Mi folyamatosan külföldi mentoroktól, oktatóktól tanuljuk el a legmodernebb marketing megoldásokat, és használjuk fel sikeresen a szépségiparban.

Meggyőződésünk, hogy neked is tudunk segíteni. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és derítsük ki közösen!

Nyerges Viktor és Ferencz Tomi

Kik segítenek neked?

Volt már a fogyasztó teás webshopunk, árultunk már online telefonos és kutyás kiegészítőket, építettünk már online képzési platformot az egyik legnagyobb kozmetikai láncnak Magyarországon és számos más piacba kaptunk már betekintést a munkánk során.

2019-ben egy szépségipari ügyfelünkkel való közös munka során tapasztaltuk meg, hogy az eddig használt online marketing eszköztárukkal milyen hatalmas eredményeket érhetünk el a szalonoknál.

Ezt követően elhatároztuk, hogy összegyűjtjük az online marketingben évekkel az itthoni megoldások előtt járó, vezető nyugati szalonok legjobban működő megoldásait és itthon a kifejezetten szépségipari kis- és középvállalkozásoknak segítünk a vállalkozásuk növekedésében.

Célunk, hogy minél több hazai szalontulajdonosnak segítsünk megteremteni azt az álom munkahelyet, ahol nyugodtan, örömtelien és stresszmentesen a végezhetik a hivatásukat úgy, hogy az ügyfélszerzéssel nekik ne kelljen foglalkozniuk.

Miért minket válassz?

Szépségiparra vagyunk specializálódva

Ismerjük a szépségipar problémáit és a megoldásokat is. A legmodernebb webdizájntrendeknek megfelelően készítjük el az oldalad és a szépségiparban bizonyított legjobb marketingmegoldásokat használjuk a sikered érdekében.

Nem raboljuk az idődet, hanem eredményeket szolgáltatunk

Ügyfélközpontúak vagyunk, és imádunk időt tölteni az ügyfeleinkkel, de fontos számunkra, hogy a jó emberi kapcsolat mellett még annál is jobb eredményeket szolgáltassunk.

Sajátunkként kezeljük a vállalkozásod

Amit leteszünk az asztalra a te vállalkozásod sikeréért, azt úgy tesszük, mintha a sajátunkért tennénk. A visszajelzéseid meghallgatjuk, és az elégedettséged az igazán fontos számunkra.

Gyakori kérdések és válaszok

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi legjobb tudásunk szerint megválaszoljuk a kérdéseidet. Itt tudod felvenni velünk a kapcsolatot.
Csak vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva, és hamarosan vissza is jelzünk, és megkezdhetjük a közös munkát! 🙂 

Vedd fel velünk a kapcsolatot,

és segítünk, hogy a legtöbbet hozd ki a vállalkozásodból!