Facebook hirdetés konzultáció szépségszalonoknak

Spórold meg a rosszul beállított hirdetésekre elpazarolt pénzt, és szerezz olcsóbban ügyfeleket a segítségünkkel.

Technikai és stratégiai útmutatás

Megmutatjuk, hogy hogyan használd a Facebook hirdetéskezelőjét, és milyen stratégiával növelheted hatékonyan a szalonod vendégkörét.

Jelentkezz a konzultációra, ha

A konzultáció menete

1. Kérdőív kitöltés - jelentkezés

A jelentkezéshez kérlek töltsd ki az oldal alján található, pár kérdésből álló kérdőívet. A válaszaid alapján alaposan fel tudunk készülni a konzultációra és specifikus megoldásokat tudunk neked javasolni. A kérdőívben kérjünk be a számlázási adataidat is, amelyre a díjbekérőt tudjuk majd küldeni.

2. Fizetés és időpontfoglalás

A konzultáció díját átutalással tudod kifizetni. A jelentkezésed után a megadott számlázási adataiddal, az email címedre küldeni fogunk egy díjbekérőt, melyen szerepelni fognak a banki információink, amire utalni tudsz. Amint megérkezett az utalásod, felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessünk időpontot az online konzultációra.

3. Online konzultáció Zoom-on

A konzultáció online fog történni Zoom-on keresztül. Ha még nem használtad a Zoomot, semmi baj! 🙂 A konzultáció előtt segíteni fogunk a használatában.

Ezekre lesz szükség a konzultációhoz

A konzultáció témái

A konzultáció teljesen személyre szabott, így az alábbi témák közül az arról a témáról beszélünk részletesebben, amelyikre neked jobban szükséged van.

1

Hirdetési stratégia

Hogyan építsd fel a kampányaidat, milyen szolgáltatásokat érdemes hirdetned, milyen kötelező elemei vannak egy szépségipari ügyfélszerző rendszernek.

2

Hirdetéskezelő használata

Milyen mutatókat érdemes szemmel tartanod, milyen típusú hirdetéseket, milyen költségkeretet, és milyen kampányszerkezetet használj.

3

Hirdetéskreatívok

Milyen hirdetéseket használj, mik a hirdetések kötelező elemei, milyen alkalmazásokat használj a hirdetéseid megszerkesztéséhez.

Használd ki a lehetőséget és érj hamarabb célba másoknál

A konzultáció teljesen személyre szabott. Nem számít milyen szinten állsz, teljesen kezdő, vagy haladó, biztosan rengeteg új dolgot fogsz tanulni. Ami nekünk egy óra, az neked több hét, vagy hónap kísérletezgetés, nem beszélve a feleslegesen elköltött forintokról!

A konzultáció ára

Jelentkezés a konzultációra

Kik segítenek neked?

Volt már a fogyasztó teás webshopunk, árultunk már online telefonos és kutyás kiegészítőket, építettünk már online képzési platformot az egyik legnagyobb kozmetikai láncnak Magyarországon és számos más piacba kaptunk már betekintést a munkánk során.

2019-ben az első szépségipari ügyfelünkkel való közös munka során tapasztaltuk meg, hogy az online marketing eszköztárukkal milyen jelentős eredményeket érhetünk el ebben az iparágban.

Az évek alatt sikerült kidolgoznunk és tökéletesítenünk egy olyan módszertant, amely alkalmazható minden szépségipari vállalkozásra, és amely mentén haladva minden új ügyfelünknek kiszámíthatóan tudjuk növelni a vendégkörét.

Célunk, hogy minél több hazai szalontulajdonosnak segítsünk megteremteni azt az álom munkahelyet, ahol nyugodtan, örömtelien és stresszmentesen a végezhetik a hivatásukat úgy, hogy az ügyfélszerzéssel nekik ne kelljen foglalkozniuk.

Nyerges Viktor és Ferencz Tomi

Jelentkezz a konzultációra,

és segítünk, hogy a legtöbbet hozd ki a hirdetéseidből!