Ajánlatkérés

  • Szeretnél egy új, modern, marketing szemléletű weboldalt a régi weboldalad helyett? Vagy nincs még weboldalad és elérkezett az ideje, hogy belevágj?

  • Szeretnéd szakértőkre bízni a szalonod online ügyfélszerzését?

Kérj tőlünk ajánlatot és egy ingyenes 30 perces konzultáció alkalmával megmutatjuk, hogy milyen megoldásokat javaslunk számodra.

Ha a konzultáció után azt mondod: “Nem Titeket választottalak”, akkor mi egy ismeretséggel, Te pedig konkrét árajánlattal és szakértői véleménnyel lettél gazdagabb.

Hogy a lehető legpontosabb ajánlatot tudjuk adni kérjük, hogy töltsd ki ezt a rövid kérdőívet.

Pár kérdésből áll, de így már tisztában leszünk a jelenlegi helyzeteddel, céljaiddal és specifikus megoldásokat tudunk javasolni.

Ajánlatkérés

Ingyenes 30 perces online konzultáció

Felvesszük veled a kapcsolatot

Emailben felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk veled időpontot egy ingyenes 30 perces online konzultációra, ahol az ajánlatkérésed alapján elmondjuk neked a javaslatainkat.

30 perces ingyenes online konzultáció

A konzultáció Zoom-on, vagy Google Meet-en fog történni, de a személyesség és a jó hangulat közös érdekünk, ezért izzadásszagú meeting helyett kötetlen, de annál hasznosabb alkalomra számíts. 🙂

Nyerges Viktor és Ferencz Tomi

Kik segítenek neked?

Volt már a fogyasztó teás webshopunk, árultunk már online telefonos és kutyás kiegészítőket, építettünk már online képzési platformot az egyik legnagyobb kozmetikai láncnak Magyarországon és számos más piacba kaptunk már betekintést a munkánk során.

2019-ben az első szépségipari ügyfelünkkel való közös munka során tapasztaltuk meg, hogy az online marketing eszköztárukkal milyen jelentős eredményeket érhetünk el ebben az iparágban.

Az évek alatt sikerült kidolgoznunk és tökéletesítenünk egy olyan módszertant, amely alkalmazható minden szépségipari vállalkozásra, és amely mentén haladva minden új ügyfelünknek kiszámíthatóan tudjuk növelni a vendégkörét.

Célunk, hogy minél több hazai szalontulajdonosnak segítsünk megteremteni azt az álom munkahelyet, ahol nyugodtan, örömtelien és stresszmentesen a végezhetik a hivatásukat úgy, hogy az ügyfélszerzéssel nekik ne kelljen foglalkozniuk.