Ajánlatkérés

  • Szeretnél egy új, modern, marketing szemléletű weboldalt a régi weboldalad helyett? Vagy nincs még weboldalad és elérkezett az ideje, hogy belevágj?

  • Szeretnéd szakértőkre bízni a szalonod online ügyfélszerzését?

Kérj tőlünk ajánlatot és egy ingyenes 30 perces konzultáció alkalmával megmutatjuk, hogy milyen megoldásokat javaslunk számodra.

Ha a konzultáció után azt mondod: “Nem Titeket választottalak”, akkor mi egy ismeretséggel, Te pedig konkrét árajánlattal és szakértői véleménnyel lettél gazdagabb.

Hogy a lehető legpontosabb ajánlatot tudjuk adni kérjük, hogy töltsd ki ezt a rövid kérdőívet.

Pár kérdésből áll, de így már tisztában leszünk a jelenlegi helyzeteddel, céljaiddal és specifikus megoldásokat tudunk javasolni.

Ajánlatkérés

Ingyenes 30 perces online konzultáció

Felvesszük veled a kapcsolatot

Emailben felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk veled időpontot egy ingyenes 30 perces online konzultációra, ahol az ajánlatkérésed alapján elmondjuk neked a javaslatainkat.

30 perces ingyenes online konzultáció

A konzultáció Zoom-on, vagy Skype-on fog történni, de a személyesség és a jó hangulat közös érdekünk, ezért izzadásszagú meeting helyett kötetlen, de annál hasznosabb alkalomra számíts. 🙂

Nyerges Viktor és Ferencz Tomi

Kik segítenek neked?

Volt már a fogyasztó teás webshopunk, árultunk már online telefonos és kutyás kiegészítőket, építettünk már online képzési platformot az egyik legnagyobb kozmetikai láncnak Magyarországon és számos más piacba kaptunk már betekintést a munkánk során.

2019-ben egy szépségipari ügyfelünkkel való közös munka során tapasztaltuk meg, hogy az eddig használt online marketing eszköztárukkal milyen hatalmas eredményeket érhetünk el a szalonoknál.

Ezt követően elhatároztuk, hogy összegyűjtjük az online marketingben évekkel az itthoni megoldások előtt járó, vezető nyugati szalonok legjobban működő megoldásait és itthon a kifejezetten szépségipari kis- és középvállalkozásoknak segítünk a vállalkozásuk növekedésében.

Célunk, hogy minél több hazai szalontulajdonosnak segítsünk megteremteni azt az álom munkahelyet, ahol nyugodtan, örömtelien és stresszmentesen a végezhetik a hivatásukat úgy, hogy az ügyfélszerzéssel nekik ne kelljen foglalkozniuk.