Olyan weboldalt készítünk neked,

ami a legelőnyösebben 
képvisel 

amire valóban büszke lehetsz ami informál és elad ami illik a szalonod 
arculatához

amire büszke lehetsz ami téged képvisel ami informál és elad ami illik az arculathoz

Speciálisan a szépségipari igények figyelembevételével készítjük el a marketing szemléletű weboldalad.

Gyönyörű és extra hatékony

A vendégeid gyakran előbb találkoznak a weboldaladdal, mint veled, vagy a szalonoddal.

Egy sikeres weboldal 3 ismérve:

1. Hűen képvisel téged és a szalonod

Nincs még egy olyan iparág, ahol ennyire fontos lenne az első benyomás, mint a szépségiparban, éppen ezért nagyon fontos, hogy a weboldalad igényességet és minőséget sugározzon.

2. Időt és energiát szabadít fel neked

Az vendégek informálása a szolgáltatásaidról, az áraidról, a foglalások, visszamondások kezelése, a termékek értékesítése – mind olyan dolgok, amit a weboldalad el tud intézni helyetted és értékes órákat szabadíthat fel neked hetente, amit a vállalkozásodnak szentelhetsz.

3. Passzív bevételi forrásként szolgál

A weboldalad akkor is képes pénzt termelni, amikor te alszol – legyen szó online értékesített termékekről, ajándékutalványokról, vagy a megrendelt szolgáltatásaidról. (Természetesen automatikus számlázással és bankkártyás fizetéssel kiegészítve.)

Viktorral való első találkozás után nem volt kérdés, ő az akit kerestem, akivel a jövőben együtt szeretnék dolgozni, aki segíteni fog nekem a későbbi üzleti tevékenységemben, amire nekem nincs időm és energiám sem, meg valljuk be, ez egy külön szakma, külön ág, bízzuk hozzá értő szakemberekre a marketinget, weboldal szerkesztését. Én őt csak ajánlani tudom és fogom is ismerettségi körben is.
Ivánkó Eliz
Sminktetováló

Speciálisan a szépségipar igényeire szabva.

Szépségszalon
Sminktetováló szalon
Barber shop
Fodrászat
Masszázs szalon
Körömszalon
Previous
Next

A tökéletes weboldal receptje

Elvarázsoló,
letisztult, gyönyörű dizájn

Tudjuk, hogy mi működik, mire vágynak a klienseid, és ezt vegyítjük a te igényeiddel. A webdizájnunk lenyűgöz, informál és elad. 

A képek a weboldalad lelke, így igény szerint szalon fotózást is vállalunk. 

Automatikus időpontfoglaló rendszer

A weboldalad optimalizáljuk arra, hogy a látogatókat a foglalás felé tereljük, és a foglalással járó extra munkát is levesszük a válladról, a legmodernebb online időpontfoglaló rendszerrel, amit beépítünk a weboldaladba.

Google kereső barát weboldal, Google Cégem

A weboldalad technikailag felkészítjük, hogy az elsők között helyezkedjen el a Google keresőben, és beállítjuk a Google Cégem fiókod is.
 
Ezáltal biztosítva van a folyamatos, ingyenes forgalom az oldaladra.

Gyors, mobilbarát weboldal

A látogatók 80%-a ma már mobiltelefonról érkezik, ezért a mobilbarát kialakítás kulcskérdés.
 
Viszont nem elég mobilbarátnak lenni, a gyorsaságra is éppúgy figyelünk és optimalizálunk.

Biztonságos, megbízható tárhely

Ár-érték arányban a legjobb tárhelyszolgáltatót javasoljuk, hogy neked ezzel se kelljen foglalkoznod. 

Biztonságos SSL tanusítvánnyal rendelkezik, és extra gyors SSD szervereken fut majd az oldalad, a gyorsaság és elérhetőség érdekében.

Automatikus visszajelzéskérés

A beauty szakmában a visszajelzéseknek hatalmas szerepe van abban, hogy melletted döntenek-e az érdeklődők, vagy sem, ezért a visszajelzések gyűjtése elengedhetetlen. 

Viszont nem kell, hogy időt vegyen el tőled, mert mi automatikussá tesszük ezt neked!

Igény szerint

Chatbot
beállítása

Chatbotot is be tudunk építeni az oldaladba, hogy a vendégeid választ kapjanak minden felmerülő kérdésükre, anélkül, hogy neked beszélned kellene velük. 
A chatbot intéz mindent helyetted. 
Nyitvatartás, kuponajánlat, egyéb kérdések: mindre automatikus választ tudunk beállítani.

Webshop automatikus számlázással

Nincs szükséges pénztárgépre, ha teljesen tisztán szeretnél termékeket és szolgáltatásokat eladni a klienseidnek. 
Igény esetén elkészítünk neked egy magasan konvertáló webshopot, automatikus számlázással és bankkártyás fizetési lehetőséggel, amellyel könnyen megsokszorozhatod a bevételed.

Email marketing + hírlevél csomag

Ha vannak időszakos akcióid, promócióid, és szeretnéd, hogy a marketinged még jobban működjön, akkor kötelező odafigyelned az email marketingre is. Segítünk, hogy hogyan tudsz minél több embert feliratkoztatni a levelezőlistádra, és megcsinálunk neked minden technikai beállítást.

Ismerjük a szépségipar problémáit. És a megoldásokat is.

Eszközök, amiket használunk

Ahogyan mi dolgozunk

Esszenciális számunkra, hogy tőled ne időt vegyünk el, hanem pont, hogy időt adjunk vissza, hogy a hivatásoddal foglalkozhass. Ezért a közös munka sem igényel személyes kontaktot (persze nagyon szívesen találkozunk veled). Az együttműködés a gyorsaság és hatékonyság jegyében zajlik. 

Mutatjuk, hogyan.

1

Felveszed velünk a kapcsolatot

Amint felvetted velünk a kapcsolatot, mi felkeresünk, és egy konzultáció keretében először megválaszoljuk a kérdéseidet, másodszor pedig kiderítjük, hogy milyen megoldásokat tudunk neked javasolni.

2

Megismerjük jobban a szalonod és téged

Fontos lépés, hogy megismerjük a márkád, és hogy mit reprezentálsz, mivel szigorúan odafigyelünk arra, hogy a weboldalad tökéletesen passzoljon hozzád és a szalonodhoz. Ehhez szükségünk lesz pár fotóra a szalonból, illetve egyéb információkra rólad és a szalonodról, ezért egy egyszerű kérdőív kitöltésével kezdünk.

3

Elkészítjük a weboldalad

A saját megoldásaink és a te igényeid alapján elkészítjük a weboldalad első verzióját. Ha van korábbi anyagod, tartalmad, amit szeretnél, hogy felhasználjunk, akkor azt is beépítjük a weboldaladba.

4

Visszajelzést kérünk tőled

Az első változatot bemutatjuk neked és kérünk, hogy adj visszajelzést dizájn, elrendelés szerint. Közös nevezőre jutunk, és beépítjük az általad javasoltakat a weboldaladba.

5

Véglegesítjük a dizájnt és a funkciókat

Miután beépítettük a viszajelzésed az oldaladra, mindent véglegesítünk, és a szükséges funkciókat és beépítjük az oldaladba, hogy már használható, kész eredményt kapjunk. Ekkor egy utolsó “Igen”-t várunk tőled, és élesítjük az új, gyönyörű oldalad.

6

Jövőbeli karbantartás, fejlesztés

Igény esetén folyamatosan monitorozzuk, karbantartjuk a weboldalad, hogy mindig up-to-date legyen.  Ha egy új szolgáltatásod, terméked lesz, azt is feltöltjük az oldaladra.

Biztos vagy benne, hogy weboldalad megfelelően képvisel téged és a szalonodat?

Ha nemleges a válaszod, vagy még weboldalad sincs, akkor ajánljuk figyelmedbe a fél órás konzultációnkat, melyben átbeszéljük a jelenlegi marketinged és segítünk, hogy a következő szintre léphess! 🙂

Nyerges Viktor és Ferencz Tomi

Kik segítenek neked?

Volt már a fogyasztó teás webshopunk, árultunk már online telefonos és kutyás kiegészítőket, építettünk már online képzési platformot az egyik legnagyobb kozmetikai láncnak Magyarországon és számos más piacba kaptunk már betekintést a munkánk során.

2019-ben egy szépségipari ügyfelünkkel való közös munka során tapasztaltuk meg, hogy az eddig használt online marketing eszköztárukkal milyen hatalmas eredményeket érhetünk el a szalonoknál.

Ezt követően elhatároztuk, hogy összegyűjtjük az online marketingben évekkel az itthoni megoldások előtt járó, vezető nyugati szalonok legjobban működő megoldásait és itthon a kifejezetten szépségipari kis- és középvállalkozásoknak segítünk a vállalkozásuk növekedésében.

A 2020-as célunk, hogy 50 hazai szalonnak segítsünk megteremteni azt az álom munkahelyet, ahol nyugodtan, örömtelien és stresszmentesen a végezhetik a hivatásukat úgy, hogy az ügyfélszerzéssel ne kelljen foglalkozniuk.

100% garancia

A weboldalainkra 100% pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk a klienseinknek, ami annyit tesz, hogy ha az átadott weboldal egyetlen vendéget sem hoz a számodra, akkor visszaadjuk a csomag teljes árát.

Miért minket válassz?

Szépségiparra vagyunk specializálódva

Ismerjük a szépségipar problémáit és a megoldásokat is. A legmodernebb webdizájntrendeknek megfelelően készítjük el az oldalad és a szépségiparban bizonyított legjobb marketingmegoldásokat használjuk a sikered érdekében.

Nem raboljuk az idődet, hanem eredményeket szolgáltatunk

Ügyfélközpontúak vagyunk, és imádunk időt tölteni az ügyfeleinkkel, de fontos számunkra, hogy a jó emberi kapcsolat mellett még annál is jobb eredményeket szolgáltassunk.

Sajátunkként kezeljük a vállalkozásod

Amit leteszünk az asztalra a te vállalkozásod sikeréért, azt úgy tesszük, mintha a sajátunkért tennénk. A visszajelzéseid meghallgatjuk, és az elégedettséged az igazán fontos számunkra.

Gyakori kérdések és válaszok

A weboldalad építése során folyamatosan kontaktban vagyunk, és a visszajelzéseidre építve dolgozunk az oldalon, hogy elégedett légy vele. Viszont ha így sem vagy elégedett, a 30 napos pénzvisszafizetési garanciával még ekkor is élhetsz. ( Büszkék vagyunk, hogy ez még egyszer sem fordult elő. 🙂 )
Természetesen előfordulhat, hogy egy gyönyörű, hatékony weboldalad van, ami futószalagon szállítja a vendégeket, ebben az esetben örülünk a sikerednek. 🙂 Viszont ha nem ezt tapasztalod, lassú, nem túl attraktív, nem mobilbarát, kevésbé hatékony weboldalad van, akkor mi tudunk segíteni, hogy ez megváltozzon. 
Miután megbizonyosodtunk, hogy szuper együttműködést fogunk elkezdeni, és aláírtuk a szerződést is, egy előleget fogunk kérni tőled a munka elkezdése előtt. Majd pedig a munka végeztével kérjuk a második részletet, ha elégedett vagy az eredménnyel. Utalásban tudsz fizetni nálunk.
Egy rövid konzultációra bármikor jelentkezhetsz hozzánk, vagy emailben is felteheted a kérdéseidet, és mi legjobb tudásunk szerint megválaszoljuk őket. Itt tudod felvenni velünk a kapcsolatot.
Csak vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva, és hamarosan vissza is jelzünk, és megkezdhetjük a közös munkát! 🙂 

Vedd fel velünk a kapcsolatot,

és segítünk, hogy a legtöbbet hozd ki a vállalkozásodból!