Weboldalkészítés
szalonoknak

Olyan modern, marketing szemléletű weboldalt készítünk neked, amely képes meggyőzni a látogatókat, hogy Te vagy a legjobb választás számukra.

A weboldalad vendégszerzésed főszereplője

A vendégeid szinte kivétel nélkül felkeresik a weboldalad, hogy informálódnak a szolgáltatásaidról és a szalonodról.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy amivel ott találkoznak, az képes legyen őket meggyőzni, hogy Te vagy a legjobb választás számukra.

Egy jó weboldal 3 ismérve:

1. Minőséget sugároz és eladja a szolgáltatásod

Nincs még egy olyan iparág, ahol ennyire fontos lenne az első benyomás, mint a szépségiparban, éppen ezért nagyon fontos, hogy a weboldalad igényességet és minőséget sugározzon.

2. Időt és energiát szabadít fel

A vendégek tájékoztatása a szolgáltatásokról, az árakról, a foglalások kezelése, a termékek értékesítése – mind olyan dolgok, amit a weboldalad el tud intézni helyetted, és értékes órákat szabadíthat fel neked hetente.

3. Kiegészítő bevételi forrásként is szolgálhat

A weboldalad akkor is képes pénzt termelni, amikor te alszol – legyen szó online értékesített termékekről, vagy ajándékutalványokról.

Ügyfeleink véleményei

Görög-Vörös Nina
Görög-Vörös Nina
2022-11-29
ajánlja
Viktor készítette a weboldalamat és ő készíti azóta is a hirdetéseimet is. Mind a grafikai munkákat mind pedig a hirdetések beállításait. A munka szuper gördülékeny, a költések nagyon jól vannak beállítva hamar vissza hozza az árát. Viktort mindig el lehet érni és rögtön készíti is a dolgokat. Rugalmas, rendkívül proaktív, és megbízható. Köszönöm a közös munkát 🙂
Nikolett Gerván
Nikolett Gerván
2022-08-19
ajánlja
Nyerges Viktor készítette a szépségszalonom weboldalát, amit azóta is dícsérnek a vendégeim, sőt, van aki ez miatt választott engem, mert igényes, letisztult és megnyerő. A Facebook kampányainak pedig a vendégeim nagy részét köszönhetem! Mivel az én üzletem nem egy forgalmas helyen van, ezért máshogy nem is nagyon találnának meg a vendégek, nem alapozhattam arra, hogy az utcáról majd besétálnak. Viktornak mégis sikerült nagyon gyorsan vendégekkel megtöltenie a nemrég nyílt szalonomat. Tehát, a marketingbe fektetett pénzem többszöröse jött vissza. Ez tényleg működik, ha tudtam volna, már sokkal előbb belevágok! Teljes háttér támogatást kapok, Viktor nagyon lelkiismeretes, többet nyújt, mint amit ígér, bármi plusz kérésben is azonnal segít. Nekem még szórólapokat, ajándékutalványokat is segített készíteni, szerkeszteni, sőt olyan is előfordult, hogy nem volt időm egy szolgáltatás bemutatását leírni egy kampányhoz, és ő ezt magától megtette nekem. Pedig plusz idejébe telt, már az is, hogy utána nézzen mi is az a szempilla lifting.:D Ez azért abszolút egy plusz szolgáltatás volt, amiért nem számolt fel semmit. Szerintem ilyet senki más nem csinálna! Én magamtól még egy insta oldalt se tudtam volna létrehozni, de Viktor nagyon türelmesen elmondta, megmutatta mit, hogyan, miért csináljak, hogyan legyen a Facebookon is vállalkozói profilom. Nagyon profi és felkészült azokkal is akik nem annyira értenek a számítógép világához. Márpedig nekem tényleg mindenhez is segítség kell.:D Ezért bátran ajánlom tényleg mindenkinek!
Kati Nyilasi
Kati Nyilasi
2022-07-10
ajánlja
Viktorral immár 2 éve dolgozunk együtt. Mérhetetlen türelemmel, szakértelemmel, rugalmassággal dolgozik. Szinte olvas a megrendelő gondolataiban 😊. A weboldal elkészítése során olyan megoldásokat javasolt és valósított meg, amelyek a jövőbeni fejlesztések során is megállják a helyüket. Egy jó szakemberre bíztam a vállalkozásom weboldalának az elkészítését, menedzselését, valamint a marketing anyagaim elkészítését. Szívesen ajánlom, bízzanak benne, kiváló szakember!☺️
Berkesné Klemovics Gréti
Berkesné Klemovics Gréti
2022-07-07
ajánlja
Egy letisztult, elegáns megjelenésű weboldalra vágytam és az elképzelésemnek megfelelően pontosan azt is kaptam. Nem is kellett elmondanom pontról pontra, hogy mit szeretnék, Viktor magától tudta mi az ami oda fogja vonzani a leendő vendéget a weboldalra! Szaktudása, kommunikációja és kreativítása kimagasló. Tökéketesen elégedett vagyok, így szívből ajánlom bárkinek aki szép, jól átlátható és hatékony weboldalt szeretne vállalkozása számára! 🙂
Eliz Ivánkó
Eliz Ivánkó
2022-06-17
ajánlja
Viktorral való első találkozás után nem volt kérdés, ő az akit kerestem, akivel a jövőben együtt szeretnék dolgozni, aki segíteni fog nekem a későbbi üzleti tevékenységemben, amire nekem nincs időm és energiám sem, meg valljuk be, ez egy külön szakma, külön ág, bízzuk hozzá értő szakemberekre a marketinget, weboldal szerkesztését. Én őt csak ajánlani tudom és fogom is ismerettségi körben is.🤗 Immáron 2 Esztendeje,de 3.éve dolgozunk együtt..☝️Lativuszok.
René Fekete
René Fekete
2022-02-25
ajánlja
Viktor nagyon ügyfélbarát szemlélettel dolgozik, végig gyorsan és rugalmasan alkalmazkodott az egyedi igényeinkhez az együttműködésünk során. Megrendelőként megnyugtató volt azt érezni, hogy a honlapunk elkészítésénél nemcsak a feladat elvégzéséhez szükséges minimumra törekszik, hanem igyekszik átlátni a teljes képet és szeretne olyan megoldásokkal előjönni számunkra, amelyek időtállók és a később várható fejlesztések és új perspektívák esetén is jó alapként működnek. Szaktudása és kommunikációja is kiváló, szívesen ajánlom, ha weboldal készítésről van szó!
Krisztina Bakos
Krisztina Bakos
2020-10-06
ajánlja
A srácoknak köszönhetem a csodás honlapom mely szerintem is és a vendégeim szerint is igazán csajos, tartalmas és átlátható lett. Amit szerettem volna azt ők megvalósították. Szívből ajánlom mindenkinek aki úgy érzi valami hiányzik még a vállalkozásából, vagy többet is ki lehetne hozni belőle csak nem tudja hogyan kezdje el. Köszönöm mégegyszer 🙂

A weboldalaink összetevői

Elvarázsoló,
letisztult dizájn

Tudjuk, hogy mi működik, mire vágynak a vendégeid, és ezt vegyítjük a te igényeiddel. A tudatos webdizájnunk lenyűgöz, informál és eladja a szolgáltatásod. 

Gyors és mobilbarát

A látogatók 80%-a ma már mobiltelefonról érkezik, ezért a mobilbarát kialakítás kulcskérdés.
 
Viszont nem elég mobilbarátnak lenni, a gyorsaságra is éppúgy figyelünk és optimalizálunk.

Google kereső barát

A weboldalad technikailag felkészítjük, hogy az elsők között helyezkedjen el a Google keresőben.
 
Ezáltal biztosítva van a folyamatos, ingyenes forgalom az oldaladra.

Automatikus időpontfoglalás

Az érdeklődőket a foglalás felé tereljük, és a foglalással járó extra munkát is levesszük a válladról. Ehhez a legjobb ár-érték arányú online időpontfoglaló rendszert ajánljuk neked, amit beépítünk a weboldaladba.

Biztonságos, megbízható tárhely

Ár-érték arányban a legjobb tárhelyszolgáltatót javasoljuk.

Biztonságos SSL tanúsítvánnyal rendelkezik, és extra gyors SSD szervereken fut majd az oldalad, a gyorsaság és elérhetőség érdekében.

Automatikus visszajelzéskérés

A beauty szakmában a visszajelzéseknek hatalmas szerepe van abban, hogy melletted döntenek-e az érdeklődők, vagy sem, ezért a visszajelzések gyűjtése elengedhetetlen. 

Viszont nem kell, hogy időt vegyen el tőled. Mi automatikussá tesszük ezt neked!

Igény szerint

Facebook chat

Integráljuk az oldaladba Facebook chat-et, így könnyendén fel tudják venni veled a kapcsolatot a vendégeid. Az automatikus válaszadás segítségével, pedig a gyakori kérdésekre azonnal választ is kaphatnak.
 

Webshop automatikus számlázással

Igény esetén elkészítünk neked egy magasan konvertáló webshopot, automatikus számlázással és bankkártyás fizetési lehetőséggel, amelyen értékesítheted az ajándékutalványaidat és a termékeidet is.

Email marketing

Ha vannak időszakos akcióid, promócióid, és szeretnéd, hogy a marketinged még jobban működjön, akkor érdemes időt szánnod az email marketingre is. Segítünk, hogy hogyan tudsz minél több embert feliratkoztatni a levelezőlistádra, és integráljuk a weboldaladba a legjobb ár-érték arányú email marketing szoftvert.

Eszközök, amiket használunk

Ahogyan mi dolgozunk

Esszenciális számunkra, hogy tőled ne időt vegyünk el, hanem pont, hogy időt adjunk vissza, hogy a hivatásoddal foglalkozhass. Ezért a közös munka sem igényel személyes kontaktot (persze nagyon szívesen találkozunk veled). Az együttműködés a gyorsaság és hatékonyság jegyében zajlik. 

Mutatjuk, hogyan.

1

Felveszed velünk a kapcsolatot

Amint felvetted velünk a kapcsolatot, mi felkeresünk, és egy konzultáció keretében először megválaszoljuk a kérdéseidet, másodszor pedig elmondjuk, hogy milyen megoldásokat tudunk neked javasolni.

2

Megismerjük jobban a szalonod és téged

Fontos lépés, hogy megismerjük a márkád, és hogy mit reprezentálsz, mivel szigorúan odafigyelünk arra, hogy a weboldalad tökéletesen passzoljon hozzád és a szalonodhoz. Ehhez szükségünk lesz pár fotóra a szalonból, illetve egyéb információkra rólad és a szalonodról, ezért egy egyszerű kérdőív kitöltésével kezdünk.

3

Elkészítjük a weboldalad

A saját megoldásaink és a te igényeid alapján elkészítjük a weboldalad első verzióját. Ha van korábbi anyagod, tartalmad, amit szeretnél, hogy felhasználjunk, akkor azt is beépítjük a weboldaladba.

4

Visszajelzést kérünk tőled

Az első változatot bemutatjuk neked és kérünk, hogy adj visszajelzést dizájnra, elrendelésre. Közös nevezőre jutunk, és beépítjük az általad javasoltakat a weboldaladba.

5

Véglegesítjük a dizájnt és a funkciókat

Miután visszajelzésed alapján véglegesítettük a dizájnt, szövegeket, és élesítsük az összes funkciót. Ekkor egy utolsó “Igen”-t várunk tőled, és nyilvánossá tesszük az új, gyönyörű oldalad.

6

Karbantartás, fejlesztés

Igény szerint havi szinten frissítjük, karbantartjuk a weboldalad, hogy folyamatosan megbízhatóan és biztonságosan üzemeljen, valamint elvégezzük az általad kért módosításokat is, mint például képek feltöltése, árlista módosítás, szöveg módosítások, szolgáltatás bővítés.

Biztos vagy benne, hogy weboldalad megfelelően képvisel téged és a szalonodat?

Ha nemleges a válaszod, vagy még weboldalad sincs, akkor vedd fel felünk a kapcsolatot és kiderítjük, hogy milyen megoldásokat tudunk neked javasolni, hogy a következő szintre léphess! 🙂

Nyerges Viktor és Ferencz Tomi

Kik segítenek neked?

Volt már a fogyasztó teás webshopunk, árultunk már online telefonos és kutyás kiegészítőket, építettünk már online képzési platformot az egyik legnagyobb kozmetikai láncnak Magyarországon és számos más piacba kaptunk már betekintést a munkánk során.

2019-ben egy szépségipari ügyfelünkkel való közös munka során tapasztaltuk meg, hogy az eddig használt online marketing eszköztárukkal milyen hatalmas eredményeket érhetünk el a szalonoknál.

Ezt követően elhatároztuk, hogy összegyűjtjük az online marketingben évekkel az itthoni megoldások előtt járó, vezető nyugati szalonok legjobban működő megoldásait és itthon a kifejezetten szépségipari kis- és középvállalkozásoknak segítünk a vállalkozásuk növekedésében.

Célunk, hogy minél több hazai szalontulajdonosnak segítsünk megteremteni azt az álom munkahelyet, ahol nyugodtan, örömtelien és stresszmentesen a végezhetik a hivatásukat úgy, hogy az ügyfélszerzéssel nekik ne kelljen foglalkozniuk.

100% garancia

A weboldalainkra 100% pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk a klienseinknek, ami annyit tesz, hogy ha az átadott weboldal egyetlen vendéget sem hoz a számodra, akkor visszaadjuk a csomag teljes árát.

Ezért szeretnek velünk dolgozni az ügyfeleink

Szalon marketingre vagyunk specializálódva

A legmodernebb webdizájn trendeknek megfelelően készítjük el a weboldalad, és a szépségiparban bizonyított legjobb marketingmegoldásokat használjuk a sikered érdekében.

Nem raboljuk az idődet, felesleges meetingekkel

Ügyfélközpontúak vagyunk, és imádunk időt tölteni az ügyfeleinkkel, de fontos számunkra, hogy az együttműködésünk részedről a lehető legkevesebb időráfordítással történjen,  hiszen tudjuk, hogy ebben a szakmában időből mindig kevés áll rendelkezésre.

Sajátunkként kezeljük a vállalkozásod

Amit leteszünk az asztalra a vállalkozásod sikeréért, azt úgy tesszük, mintha a sajátunkért tennénk. A visszajelzéseid meghallgatjuk, ugyanis az elégedettséged az igazán fontos számunkra.

Gyakori kérdések és válaszok

A weboldalad készítése során folyamatosan kontaktban vagyunk, és a visszajelzéseidre építve dolgozunk az oldalon, hogy elégedett légy vele. Viszont ha így sem vagy elégedett, a 30 napos pénzvisszafizetési garanciával még ekkor is élhetsz. (Büszkék vagyunk, hogy ez még egyszer sem fordult elő. 🙂 )
Természetesen előfordulhat, hogy egy gyönyörű, hatékony weboldalad van, ami futószalagon szállítja a vendégeket, ebben az esetben örülünk a sikerednek. 🙂 Viszont ha nem ezt tapasztalod, lassú, nem túl attraktív, nem mobilbarát, kevésbé hatékony weboldalad van, akkor mi tudunk segíteni, hogy ez megváltozzon. 
A fizetés két részletben történik. Az első részlet (50%) fizetése a szerződés aláírását követően, a munka megkezdése előtt esedékes. A második részlet (50%) fizetése a weboldalt átadásakor esedékes. Utalással tudsz fizetni.
Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi legjobb tudásunk szerint megválaszoljuk a kérdéseidet.  Kapcsolatfelvétel.
Csak vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva, és hamarosan vissza is jelzünk, és megkezdhetjük a közös munkát! 🙂 

Vedd fel velünk a kapcsolatot,

és segítünk, hogy a legtöbbet hozd ki a vállalkozásodból!