Weboldalkészítés
szépségszalonoknak

Olyan modern, professzionális weboldalt készítünk neked, amely már első pillantásra a területed elsőrangú szakértőjévé pozícionál, és képes meggyőzni a látogatókat, hogy a sok szalon közül téged válasszanak.

Gyönyörű és extra hatékony

A vendégeid a legtöbbször előbb találkoznak a weboldaladdal, mint veled, vagy a szalonoddal.

Egy sikeres weboldal 3 ismérve:

1. Hűen képvisel téged és a szalonod

Nincs még egy olyan iparág, ahol ennyire fontos lenne az első benyomás, mint a szépségiparban, éppen ezért nagyon fontos, hogy a weboldalad igényességet és minőséget sugározzon.

2. Időt és energiát szabadít fel neked

A vendégek informálása a szolgáltatásokról, az árakról, a foglalások, visszamondások kezelése, a termékek értékesítése – mind olyan dolgok, amit a weboldalad el tud intézni helyetted, és értékes órákat szabadíthat fel neked hetente, amit a vállalkozásodnak szentelhetsz.

3. Passzív bevételi forrásként szolgál

A weboldalad akkor is képes pénzt termelni, amikor te alszol – legyen szó online értékesített termékekről, ajándékutalványokról, vagy a megrendelt szolgáltatásaidról.

Vélemények

Eliz Ivánkó
Eliz Ivánkó
2022-06-17
ajánljaHitelesített
Viktorral való első találkozás után nem volt kérdés, ő az akit kerestem, akivel a jövőben együtt szeretnék dolgozni, aki segíteni fog nekem a későbbi üzleti tevékenységemben, amire nekem nincs időm és energiám sem, meg valljuk be, ez egy külön szakma, külön ág, bízzuk hozzá értő szakemberekre a marketinget, weboldal szerkesztését. Én őt csak ajánlani tudom és fogom is ismerettségi körben is.🤗 Immáron 2 Esztendeje,de 3.éve dolgozunk együtt..☝️Lativuszok.
René Fekete
René Fekete
2022-02-25
ajánljaHitelesített
Viktor nagyon ügyfélbarát szemlélettel dolgozik, végig gyorsan és rugalmasan alkalmazkodott az egyedi igényeinkhez az együttműködésünk során. Megrendelőként megnyugtató volt azt érezni, hogy a honlapunk elkészítésénél nemcsak a feladat elvégzéséhez szükséges minimumra törekszik, hanem igyekszik átlátni a teljes képet és szeretne olyan megoldásokkal előjönni számunkra, amelyek időtállók és a később várható fejlesztések és új perspektívák esetén is jó alapként működnek. Szaktudása és kommunikációja is kiváló, szívesen ajánlom, ha weboldal készítésről van szó!
Krisztina Bakos
Krisztina Bakos
2020-10-06
ajánljaHitelesített
A srácoknak köszönhetem a csodás honlapom mely szerintem is és a vendégeim szerint is igazán csajos, tartalmas és átlátható lett. Amit szerettem volna azt ők megvalósították. Szívből ajánlom mindenkinek aki úgy érzi valami hiányzik még a vállalkozásából, vagy többet is ki lehetne hozni belőle csak nem tudja hogyan kezdje el. Köszönöm mégegyszer 🙂

Speciálisan a szépségipar igényeire szabva

Szépségszalon
Sminktetováló szalon
Fodrászat
Masszázs szalon
Körömszalon
Previous
Next

A tökéletes weboldal receptje

Elvarázsoló,
letisztult, gyönyörű dizájn

Tudjuk, hogy mi működik, mire vágynak a klienseid, és ezt vegyítjük a te igényeiddel. A webdizájnunk lenyűgöz, informál és elad. 

Automatikus időpontfoglaló rendszer

A weboldalad optimalizáljuk arra, hogy a látogatókat a foglalás felé tereljük, és a foglalással járó extra munkát is levesszük a válladról, a legmodernebb online időpontfoglaló rendszerrel, amit beépítünk a weboldaladba.

Google kereső barát

A weboldalad technikailag felkészítjük, hogy az elsők között helyezkedjen el a Google keresőben.
 
Ezáltal biztosítva van a folyamatos, ingyenes forgalom az oldaladra.

Gyors és mobilbarát

A látogatók 80%-a ma már mobiltelefonról érkezik, ezért a mobilbarát kialakítás kulcskérdés.
 
Viszont nem elég mobilbarátnak lenni, a gyorsaságra is éppúgy figyelünk és optimalizálunk.

Biztonságos, megbízható tárhely

Ár-érték arányban a legjobb tárhelyszolgáltatót javasoljuk.

Biztonságos SSL tanúsítvánnyal rendelkezik, és extra gyors SSD szervereken fut majd az oldalad, a gyorsaság és elérhetőség érdekében.

Automatikus visszajelzéskérés

A beauty szakmában a visszajelzéseknek hatalmas szerepe van abban, hogy melletted döntenek-e az érdeklődők, vagy sem, ezért a visszajelzések gyűjtése elengedhetetlen. 

Viszont nem kell, hogy időt vegyen el tőled, mert mi automatikussá tesszük ezt neked!

Igény szerint

Chatbot
beállítása

Chatbotot is be tudunk építeni az oldaladba, hogy a vendégeid választ kapjanak minden felmerülő kérdésükre, anélkül, hogy neked beszélned kellene velük. 
A chatbot intéz mindent helyetted. 
Nyitvatartás, kuponajánlat, egyéb kérdések: mindre automatikus választ tudunk beállítani.

Webshop automatikus számlázással

Igény esetén elkészítünk neked egy magasan konvertáló webshopot, automatikus számlázással és bankkártyás fizetési lehetőséggel, amelyen értékesítheted az ajándékutalványaidat és a termékeidet is.

Email marketing

Ha vannak időszakos akcióid, promócióid, és szeretnéd, hogy a marketinged még jobban működjön, akkor kötelező odafigyelned az email marketingre is. Segítünk, hogy hogyan tudsz minél több embert feliratkoztatni a levelezőlistádra, és integráljuk a weboldaladba a legjobb email marketing szoftvert.

Ismerjük a szépségipar problémáit és a megoldásokat is.

Eszközök, amiket használunk

Ahogyan mi dolgozunk

Esszenciális számunkra, hogy tőled ne időt vegyünk el, hanem pont, hogy időt adjunk vissza, hogy a hivatásoddal foglalkozhass. Ezért a közös munka sem igényel személyes kontaktot (persze nagyon szívesen találkozunk veled). Az együttműködés a gyorsaság és hatékonyság jegyében zajlik. 

Mutatjuk, hogyan.

1

Felveszed velünk a kapcsolatot

Amint felvetted velünk a kapcsolatot, mi felkeresünk, és egy konzultáció keretében először megválaszoljuk a kérdéseidet, másodszor pedig kiderítjük, hogy milyen megoldásokat tudunk neked javasolni.

2

Megismerjük jobban a szalonod és téged

Fontos lépés, hogy megismerjük a márkád, és hogy mit reprezentálsz, mivel szigorúan odafigyelünk arra, hogy a weboldalad tökéletesen passzoljon hozzád és a szalonodhoz. Ehhez szükségünk lesz pár fotóra a szalonból, illetve egyéb információkra rólad és a szalonodról, ezért egy egyszerű kérdőív kitöltésével kezdünk.

3

Elkészítjük a weboldalad

A saját megoldásaink és a te igényeid alapján elkészítjük a weboldalad első verzióját. Ha van korábbi anyagod, tartalmad, amit szeretnél, hogy felhasználjunk, akkor azt is beépítjük a weboldaladba.

4

Visszajelzést kérünk tőled

Az első változatot bemutatjuk neked és kérünk, hogy adj visszajelzést dizájn, elrendelés szerint. Közös nevezőre jutunk, és beépítjük az általad javasoltakat a weboldaladba.

5

Véglegesítjük a dizájnt és a funkciókat

Miután beépítettük a viszajelzésed az oldaladra, mindent véglegesítünk, és a szükséges funkciókat és beépítjük az oldaladba, hogy már használható, kész eredményt kapjunk. Ekkor egy utolsó “Igen”-t várunk tőled, és élesítjük az új, gyönyörű oldalad.

6

Jövőbeli karbantartás, fejlesztés

Folyamatosan frissítjük, karbantartjuk a weboldalad, hogy mindig biztonságos és up-to-date legyen. Ha egy új szolgáltatásod, azt is feltöltjük az oldaladra.

Biztos vagy benne, hogy weboldalad megfelelően képvisel téged és a szalonodat?

Ha nemleges a válaszod, vagy még weboldalad sincs, akkor vedd fel felünk a kapcsolatot és kiderítjük, hogy milyen megoldásokat tudunk neked javasolni, hogy a következő szintre léphess! 🙂

Nyerges Viktor és Ferencz Tomi

Kik segítenek neked?

Volt már a fogyasztó teás webshopunk, árultunk már online telefonos és kutyás kiegészítőket, építettünk már online képzési platformot az egyik legnagyobb kozmetikai láncnak Magyarországon és számos más piacba kaptunk már betekintést a munkánk során.

2019-ben egy szépségipari ügyfelünkkel való közös munka során tapasztaltuk meg, hogy az eddig használt online marketing eszköztárukkal milyen hatalmas eredményeket érhetünk el a szalonoknál.

Ezt követően elhatároztuk, hogy összegyűjtjük az online marketingben évekkel az itthoni megoldások előtt járó, vezető nyugati szalonok legjobban működő megoldásait és itthon a kifejezetten szépségipari kis- és középvállalkozásoknak segítünk a vállalkozásuk növekedésében.

Célunk, hogy minél több hazai szalontulajdonosnak segítsünk megteremteni azt az álom munkahelyet, ahol nyugodtan, örömtelien és stresszmentesen a végezhetik a hivatásukat úgy, hogy az ügyfélszerzéssel nekik ne kelljen foglalkozniuk.

100% garancia

A weboldalainkra 100% pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk a klienseinknek, ami annyit tesz, hogy ha az átadott weboldal egyetlen vendéget sem hoz a számodra, akkor visszaadjuk a csomag teljes árát.

Ezért szeretnek velünk dolgozni az ügyfeleink

Szalon marketingre vagyunk specializálódva

A legmodernebb webdizájn trendeknek megfelelően készítjük el a weboldalad, és a szépségiparban bizonyított legjobb marketingmegoldásokat használjuk a sikered érdekében.

Nem raboljuk az idődet, felesleges meetingekkel

Ügyfélközpontúak vagyunk, és imádunk időt tölteni az ügyfeleinkkel, de fontos számunkra, hogy az együttműködésünk részedről a lehető legkevesebb időráfordítással történjen,  hiszen tudjuk, hogy ebben a szakmában időből mindig kevés áll rendelkezésre.

Sajátunkként kezeljük a vállalkozásod

Amit leteszünk az asztalra a vállalkozásod sikeréért, azt úgy tesszük, mintha a sajátunkért tennénk. A visszajelzéseid meghallgatjuk, ugyanis az elégedettséged az igazán fontos számunkra.

Gyakori kérdések és válaszok

A weboldalad készítése során folyamatosan kontaktban vagyunk, és a visszajelzéseidre építve dolgozunk az oldalon, hogy elégedett légy vele. Viszont ha így sem vagy elégedett, a 30 napos pénzvisszafizetési garanciával még ekkor is élhetsz. (Büszkék vagyunk, hogy ez még egyszer sem fordult elő. 🙂 )
Természetesen előfordulhat, hogy egy gyönyörű, hatékony weboldalad van, ami futószalagon szállítja a vendégeket, ebben az esetben örülünk a sikerednek. 🙂 Viszont ha nem ezt tapasztalod, lassú, nem túl attraktív, nem mobilbarát, kevésbé hatékony weboldalad van, akkor mi tudunk segíteni, hogy ez megváltozzon. 
A fizetés két részletben történik. Az első részlet (50%) fizetése a szerződés aláírását követően, a munka megkezdése előtt esedékes. A második részlet (50%) fizetése a weboldalt átadásakor esedékes. Utalással tudsz fizetni.
Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi legjobb tudásunk szerint megválaszoljuk a kérdéseidet.  Kapcsolatfelvétel.
Csak vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva, és hamarosan vissza is jelzünk, és megkezdhetjük a közös munkát! 🙂 

Vedd fel velünk a kapcsolatot,

és segítünk, hogy a legtöbbet hozd ki a vállalkozásodból!