Weboldalkészítés szépségszalonoknak

Olyan modern, marketing szemléletű weboldalt készítünk neked, amely hatékonyan konvertálja a látogatókat fizető vendéggé.

A weboldalad a vendégszerzésed főszereplője

A vendégeid szinte kivétel nélkül felkeresik a weboldalad, hogy informálódjanak a szolgáltatásaidról.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy amivel ott találkoznak, az képes legyen őket meggyőzni, hogy Te vagy a legjobb választás számukra.

Olyan weboldalt készítünk neked,

Az ideális weboldal tulajdonságai

1. Minőséget sugároz és eladja a szolgáltatásod

Nincs még egy olyan iparág, ahol ennyire fontos lenne az első benyomás, mint a szépségiparban, éppen ezért nagyon fontos, hogy a weboldalad minőséget sugározzon és hatékonyan informáljon.

2. Időt és energiát szabadít fel

A vendégek tájékoztatása a szolgáltatásaidról, az árakról, a referenciáidról, a foglalások kezelése, termékek értékesítése – mind olyan feladatok, amit a weboldalad el tud intézni helyetted, és értékes órákat szabadíthat fel neked.

3. Extra bevételi forrásként szolgál

A webshopodon keresztül a vendégeid bármikor kényelmesen megrendelhetik és ki is fizethetik az általad értékesített termékeket, ajándékutalványokat. A rendelést követően az bekötött online számlázó pedig a számlát is automatikusan elkészíti helyetted.

Ügyfeleink véleményei

Görög-Vörös Nina
Görög-Vörös Nina
2022-11-29
ajánlja
Viktor készítette a weboldalamat és ő készíti azóta is a hirdetéseimet is. Mind a grafikai munkákat mind pedig a hirdetések beállításait. A munka szuper gördülékeny, a költések nagyon jól vannak beállítva hamar vissza hozza az árát. Viktort mindig el lehet érni és rögtön készíti is a dolgokat. Rugalmas, rendkívül proaktív, és megbízható. Köszönöm a közös munkát 🙂
Nikolett Gerván
Nikolett Gerván
2022-08-19
ajánlja
Nyerges Viktor készítette a szépségszalonom weboldalát, amit azóta is dícsérnek a vendégeim, sőt, van aki ez miatt választott engem, mert igényes, letisztult és megnyerő. A Facebook kampányainak pedig a vendégeim nagy részét köszönhetem! Mivel az én üzletem nem egy forgalmas helyen van, ezért máshogy nem is nagyon találnának meg a vendégek, nem alapozhattam arra, hogy az utcáról majd besétálnak. Viktornak mégis sikerült nagyon gyorsan vendégekkel megtöltenie a nemrég nyílt szalonomat. Tehát, a marketingbe fektetett pénzem többszöröse jött vissza. Ez tényleg működik, ha tudtam volna, már sokkal előbb belevágok! Teljes háttér támogatást kapok, Viktor nagyon lelkiismeretes, többet nyújt, mint amit ígér, bármi plusz kérésben is azonnal segít. Nekem még szórólapokat, ajándékutalványokat is segített készíteni, szerkeszteni, sőt olyan is előfordult, hogy nem volt időm egy szolgáltatás bemutatását leírni egy kampányhoz, és ő ezt magától megtette nekem. Pedig plusz idejébe telt, már az is, hogy utána nézzen mi is az a szempilla lifting.:D Ez azért abszolút egy plusz szolgáltatás volt, amiért nem számolt fel semmit. Szerintem ilyet senki más nem csinálna! Én magamtól még egy insta oldalt se tudtam volna létrehozni, de Viktor nagyon türelmesen elmondta, megmutatta mit, hogyan, miért csináljak, hogyan legyen a Facebookon is vállalkozói profilom. Nagyon profi és felkészült azokkal is akik nem annyira értenek a számítógép világához. Márpedig nekem tényleg mindenhez is segítség kell.:D Ezért bátran ajánlom tényleg mindenkinek!
Kati Nyilasi
Kati Nyilasi
2022-07-10
ajánlja
Viktorral immár 2 éve dolgozunk együtt. Mérhetetlen türelemmel, szakértelemmel, rugalmassággal dolgozik. Szinte olvas a megrendelő gondolataiban ????. A weboldal elkészítése során olyan megoldásokat javasolt és valósított meg, amelyek a jövőbeni fejlesztések során is megállják a helyüket. Egy jó szakemberre bíztam a vállalkozásom weboldalának az elkészítését, menedzselését, valamint a marketing anyagaim elkészítését. Szívesen ajánlom, bízzanak benne, kiváló szakember!☺️
Berkesné Klemovics Gréti
Berkesné Klemovics Gréti
2022-07-07
ajánlja
Egy letisztult, elegáns megjelenésű weboldalra vágytam és az elképzelésemnek megfelelően pontosan azt is kaptam. Nem is kellett elmondanom pontról pontra, hogy mit szeretnék, Viktor magától tudta mi az ami oda fogja vonzani a leendő vendéget a weboldalra! Szaktudása, kommunikációja és kreativítása kimagasló. Tökéketesen elégedett vagyok, így szívből ajánlom bárkinek aki szép, jól átlátható és hatékony weboldalt szeretne vállalkozása számára! 🙂
Eliz Ivánkó
Eliz Ivánkó
2022-06-17
ajánlja
Viktorral való első találkozás után nem volt kérdés, ő az akit kerestem, akivel a jövőben együtt szeretnék dolgozni, aki segíteni fog nekem a későbbi üzleti tevékenységemben, amire nekem nincs időm és energiám sem, meg valljuk be, ez egy külön szakma, külön ág, bízzuk hozzá értő szakemberekre a marketinget, weboldal szerkesztését. Én őt csak ajánlani tudom és fogom is ismerettségi körben is.???? Immáron 2 Esztendeje,de 3.éve dolgozunk együtt..☝️Lativuszok.
René Fekete
René Fekete
2022-02-25
ajánlja
Viktor nagyon ügyfélbarát szemlélettel dolgozik, végig gyorsan és rugalmasan alkalmazkodott az egyedi igényeinkhez az együttműködésünk során. Megrendelőként megnyugtató volt azt érezni, hogy a honlapunk elkészítésénél nemcsak a feladat elvégzéséhez szükséges minimumra törekszik, hanem igyekszik átlátni a teljes képet és szeretne olyan megoldásokkal előjönni számunkra, amelyek időtállók és a később várható fejlesztések és új perspektívák esetén is jó alapként működnek. Szaktudása és kommunikációja is kiváló, szívesen ajánlom, ha weboldal készítésről van szó!
Krisztina Bakos
Krisztina Bakos
2020-10-06
ajánlja
A srácoknak köszönhetem a csodás honlapom mely szerintem is és a vendégeim szerint is igazán csajos, tartalmas és átlátható lett. Amit szerettem volna azt ők megvalósították. Szívből ajánlom mindenkinek aki úgy érzi valami hiányzik még a vállalkozásából, vagy többet is ki lehetne hozni belőle csak nem tudja hogyan kezdje el. Köszönöm mégegyszer ????

Weboldalaink összetevői

icons8-resume-website-100

Elvarázsoló,
letisztult dizájn

Tudjuk, hogy mi működik, mire vágynak a vendégeid, és ezt vegyítjük a te igényeiddel is. A tudatos webdizájn gyönyörködtet és támogatja az információ hatékony feldolgozását.

icons8-sms-100

Gyors és mobilbarát

A látogatók 80%-a ma már mobiltelefonról érkezik, ezért a mobilbarát kialakítás kulcskérdés. 
Viszont nem elég mobilbarátnak lenni, a gyorsaságra is éppúgy figyelünk és optimalizálunk.
icons8-google-128

Google keresőoptimalizált

Fontos, hogy a gyönyörű weboldaladról ne csak egyedül te tudj, hanem az érdeklődők is megtalálják. A weboldalad ezért technikailag felkészítjük, hogy minél jobb helyezést érhessen el a keresőben a legfontosabb kulcsszavakra.
icons8-calendar-plus-100

Online időpontfoglaló

Az érdeklődőket a foglalás felé tereljük, és a foglalással járó extra munkát is levesszük a válladról. Ehhez a legjobb ár-érték arányú online időpontfoglaló rendszert ajánljuk neked, amit beépítünk a weboldalba.

Facebook chat

Integráljuk az oldaladba Facebook chat-et, így könnyendén fel tudják venni veled a kapcsolatot a vendégeid. Az automatikus válaszadás segítségével, pedig a gyakori kérdésekre azonnal választ is kaphatnak.

Automatikus visszajelzéskérés

A beauty szakmában a visszajelzéseknek hatalmas szerepe van abban, hogy melletted döntenek-e az vendégek vagy sem. Viszont nem kell, hogy időt vegyen el tőled a visszajelzések kérése. Mi automatikussá tesszük ezt neked.

Kiegészítő extrák

Webshop automatikus számlázással

Kialakítunk a weboldalon egy ergonomikus, kényelmes online vásárlást biztosító webshopot, automatikus számlázással, bankkártyás fizetési lehetőséggel, amelyen értékesítheted az ajándékutalványaidat és a termékeidet is.

Email marketing integráció

Ha szeretnéd, hogy a vendégeid gyakrabban látogassanak el a szalonba, vagy a figyelmükbe ajánlanád az új kezeléseid, vagy időszakos ajánlataid, akkor érdemes nyitnod az email marketing felé. Integráljuk a weboldaladba a legjobb ár-érték arányú email marketing szoftvert és hatékony feliratkoztató megoldásokkal segítünk, hogy az e-mail listát gyorsan bővüljön értékes vendégjelöltekkel.

Eszközök, amiket használunk

Így dolgozunk

Esszenciális számunkra, hogy tőled ne időt vegyünk el, hanem pont, hogy időt adjunk vissza, hogy a hivatásoddal foglalkozhass. Ezért a közös munka sem igényel személyes kontaktot (persze nagyon szívesen találkozunk veled). Az együttműködés a gyorsaság és hatékonyság jegyében zajlik.

Mutatjuk, hogyan:

1

Konzultáció, majd részletes árajánlat küldés

Miután felvetted velünk a kapcsolatot, egyeztetünk időpontot egy online konzultációra, ahol először megválaszoljuk a kérdéseidet, másodszor pedig elmondjuk, hogy milyen megoldásokat javaslunk számodra.

2

Szerződéskötés és START

A hatékony weboldal elkészítéséhez fontos, hogy alaposan megismerjük a vállalkozásod, a céljaid, a szolgáltatásaid és a márkád. Ezért a projekt, mindig az erre a célra létrehozott kérdőíveink kitöltésével kezdődik. Továbbá a weboldalhoz szükségünk lesz fotókra a szalonodról, rólad és amennyiben lehetséges a szolgáltatásidról.

3

Weboldal elkészítése

A technikai beállítások után megkezdődik a weboldalad dizájnjának és struktúrájának a tervezése és kialakítása. A weboldalad a legjobb tudásunk szerint és az egyedi igényeidet figyelembe véve készítjük.

4

Visszajelzést kérünk tőled

Az első változatot bemutatjuk neked és visszajelzést kérünk tőled. Amennyiben szükséges elvégezzük az igényelt módosításokat a weboldalon.

5

Weboldal befejezése, funkciók élesítése

Miután visszajelzésed alapján véglegesítettük a dizájnt és a struktúrát, elkészítjük a hátralévő oldalakat, majd élesítsük az összes funkciót. Ekkor egy utolsó “Igen”-t várunk tőled, és nyilvánossá tesszük az új, gyönyörű weboldalad.

6

Karbantartás, fejlesztés

Igény szerint havi szinten frissítjük, karbantartjuk a weboldalad, hogy folyamatosan megbízhatóan és biztonságosan üzemeljen, valamint elvégezzük az általad kért módosításokat is, mint például képek feltöltése, árlista módosítás, szöveg módosítások, szolgáltatás bővítés.

A te weboldalad hatékonyan hozza az időpontfoglalásokat?

Ha nemleges a válaszod, vagy még nincs weboldalad, akkor vedd fel felünk a kapcsolatot és kiderítjük, hogy milyen megoldásokat tudunk neked javasolni, hogy a következő szintre emelhesd a vállalkozásod.

Ismerj meg minket

Volt már a fogyasztó teás webshopunk, árultunk már online telefonos és kutyás kiegészítőket, építettünk már online képzési platformot az egyik legnagyobb kozmetikai láncnak Magyarországon és számos más piacba kaptunk már betekintést a munkánk során.

2019-ben az első szépségipari ügyfelünkkel való közös munka során tapasztaltuk meg, hogy az online marketing eszköztárukkal milyen jelentős eredményeket érhetünk el ebben az iparágban.

Az évek alatt sikerült kidolgoznunk és tökéletesítenünk egy olyan módszertant, amely alkalmazható minden szépségipari vállalkozásra, és amely mentén haladva minden új ügyfelünknek kiszámíthatóan tudjuk növelni a vendégkörét.

Célunk, hogy minél több hazai szalontulajdonosnak segítsünk megteremteni azt az álom munkahelyet, ahol nyugodtan, örömtelien és stresszmentesen a végezhetik a hivatásukat úgy, hogy az ügyfélszerzéssel nekik ne kelljen foglalkozniuk.

Nyerges Viktor és Ferencz Tomi

Ebben különbözik a BeautyPRO Marketing a többi marketing ügynökségtől

Szépségiparra vagyunk specializálódva

A legújabb webdizájn trendeknek megfelelően készítjük el a weboldalad, és a szépségiparban bizonyított legjobb marketingmegoldásokat használjuk a sikered érdekében.

Nem raboljuk az idődet felesleges meetingekkel

Ügyfélközpontúak vagyunk, és imádunk időt tölteni az ügyfeleinkkel, de fontos számunkra, hogy az együttműködésünk részedről a lehető legkevesebb időráfordítással történjen, hiszen tudjuk, hogy ebben a szakmában az időből van a legkevesebb.

Sajátunkként kezeljük a vállalkozásod

Amit leteszünk az asztalra a vállalkozásod sikeréért, azt úgy tesszük, mintha a sajátunkért tennénk. Akkor vagyunk boldogak, ha a marketing költség sokszorosan megtérül számodra, hiszen csak így alakulhat ki hosszútávú együttműködés.

Gyakori kérdések és válaszok

Természetesen előfordulhat, hogy egy gyönyörű, hatékony weboldalad van, ami futószalagon szállítja a vendégeket, ebben az esetben örülünk a sikerednek. 🙂 Viszont ha nem ezt tapasztalod, lassú, nem túl szép, nem mobilbarát, kevésbé hatékony weboldalad van, akkor mi tudunk segíteni, hogy ez megváltozzon. 
A fizetés két részletben történik. Az első részlet (50%) fizetése a szerződés aláírását követően, a munka megkezdése előtt esedékes. A második részlet (50%) fizetése a weboldalt átadásakor esedékes. Utalással tudsz fizetni.
Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi legjobb tudásunk szerint megválaszoljuk a kérdéseidet.  Kapcsolatfelvétel.
Csak vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva. Ezt követően egyeztetünk időpontot egy online konzultációra, ahol egyeztetjük az együttműködés részleteit! 🙂 

Vedd fel velünk a kapcsolatot,

és segítünk, hogy a legtöbbet hozd ki a vállalkozásodból!