Ingyenes 30 perces konzultáció

Kötetlen beszélgetés a szalonod sikeréért!

Hogy a lehető legjobban felkészülhessünk a személyes, vagy ZOOM konzultációra, szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki ezt a rövid kérdőívet.

Pár kérdésből áll, de így már tisztában leszünk a jelenlegi helyzeteddel és céljaiddal és így már specifikus megoldásokat tudunk adni! 

Jelentkezés

Kérlek töltsd ki az alábbi kérdőívet, hogy megismerhessünk téged és a szalonod!

Amire számíthatsz a konzultáción:

Hasznos tippek, még ha nem is minket választasz

Nem fogjuk vissza magunkat: bár ingyenes, de a konzultáció során olyan javaslatokat és tanácsokat fogsz hallani, amit akár egyedül is gyakorlatba ültethetsz és a szalonodnak csak a javára fog válni.

Lokációfüggetlen, kötetlen beszélgetés

Az online térben, Zoom-on, vagy Skype-on fog történni a konzultáció, de a személyesség és a jó hangulat közös érdekünk, ezért izzadásszagú meeting helyett kötetlen, de annál hasznosabb alkalomra számíts (erre a közös munka során is számíthatsz 🙂 ).

Nyerges Viktor és Ferencz Tomi

Kik segítenek neked?

Volt már a fogyasztó teás webshopunk, árultunk már online telefonos és kutyás kiegészítőket, építettünk már online képzési platformot az egyik legnagyobb kozmetikai láncnak Magyarországon és számos más piacba kaptunk már betekintést a munkánk során.

2019-ben egy szépségipari ügyfelünkkel való közös munka során tapasztaltuk meg, hogy az eddig használt online marketing eszköztárukkal milyen hatalmas eredményeket érhetünk el a szalonoknál.

Ezt követően elhatároztuk, hogy összegyűjtjük az online marketingben évekkel az itthoni megoldások előtt járó, vezető nyugati szalonok legjobban működő megoldásait és itthon a kifejezetten szépségipari kis- és középvállalkozásoknak segítünk a vállalkozásuk növekedésében.

A 2020-as célunk, hogy 50 hazai szalonnak segítsünk megteremteni azt az álom munkahelyet, ahol nyugodtan, örömtelien és stresszmentesen a végezhetik a hivatásukat úgy, hogy az ügyfélszerzéssel ne kelljen foglalkozniuk.