Ebook letöltés:

5+1 tipp, hogy megteljen foglalásokkal a naptárad

Ebben az anyagban összesen 6 olyan marketingmegoldást gyűjtöttünk össze, amely amellett, hogy a vendégek számában mérhető eredményt hoz, könnyen és viszonylag gyorsan a gyakorlatba is ültethető.

Az ebook az igénylés után 5 percen belül az email címedre fog érkezni.

Nyerges Viktor és Ferencz Tomi

Ismerj meg minket!

Volt már a fogyasztó teás webshopunk, árultunk már online telefonos és kutyás kiegészítőket, építettünk már online képzési platformot az egyik legnagyobb kozmetikai láncnak Magyarországon és számos más piacba kaptunk már betekintést a munkánk során.

2019-ben egy szépségipari ügyfelünkkel való közös munka során tapasztaltuk meg, hogy az eddig használt online marketing eszköztárukkal milyen hatalmas eredményeket érhetünk el a szalonoknál.

Ezt követően elhatároztuk, hogy összegyűjtjük az online marketingben évekkel az itthoni megoldások előtt járó, vezető nyugati szalonok legjobban működő megoldásait és itthon a kifejezetten szépségipari kis- és középvállalkozásoknak segítünk a vállalkozásuk növekedésében.

Célunk, hogy minél több hazai szalontulajdonosnak segítsünk megteremteni azt az álom munkahelyet, ahol nyugodtan, örömtelien és stresszmentesen a végezhetik a hivatásukat úgy, hogy az ügyfélszerzéssel nekik ne kelljen foglalkozniuk.